Haemme tiimimme Helsinkiin kokeneita strategiakonsultteja, erityisesti strategian ja uuden liiketoiminnan kehittämisen alueille. Etsimme hyviä tiimipelaajia erilaisilla kokemus- ja koulutustaustoilla - arvostamme kuitenkin kokemusta strategisista hankkeista, sekä näkemystä siitä, miten yritykset voivat kilpailla ja menestyä nykyisen kaltaisessa, monimutkaisessa toimintaympäristössä.

 

Millaista tiimiläistä etsimme?

Swanlake auttaa kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä strategian, strategisen ennakoinnin, portfoliohallinnan, kasvun ja uuden liiketoiminnan kehittämisen alueilla. 

Lähestymistapamme on uniikki: yhdistämme luovat menetelmät, strategian ja matemaattiset mallit peliä muuttavien strategioiden sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseksi. Uskomme robusteihin, tieteellisesti validoituihin menetelmiin, asiakaslähtöisyyteen ja ketterään toimintamalliin.

 

Asiakkaitamme ovat isot ja keskisuuret yritykset esimerkiksi media, energia ja finanssisektoreilta. Swanlaken missio on edistää kestävää kasvua sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointia, päätös kerrallaan. Voit tutustua tarkemmin projekteihimme esimerkiksi täältä:

 

https://www.swanlakestrategy.com/cases 

 

Odotamme sinulta:

  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta, tai selkeästi kokeneempia tekijöitä

  • Yrittäjämäistä asennetta ja tekevää otetta “walk the talk”. 

  • Uskot osallistavaan tekemiseen ja haluat osaltasi auttaa yrityksiä tekemään parempia valintoja.

  • Arvostat yhtälailla numeroita, analyyttistä lähestymistapaa kuin ihmis/asiakaslähtöistä ajattelua. Taustasi voi olla esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisessä, strategian, yrityskauppojen tai strategisen designin parista.

  • Sinulla on näkemyksiä eri toimialoista, teet mielelläsi töitä tiimissä ja saat asioita valmiiksi tiukassa aikataulussa.

  • Koulutuksesi on ylempi korkeakoulututkinto 

  • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea sekä englantia.

 

Miksi Swanlake?

Meillä pääset osaksi nopeasti kasvaa tiimiä, mielekkäitä toimeksiantoja Suomen menestyneimpien yritysten parissa. Pystyt vaikuttamaan työsi sisältöön, kasvamaan ja kehittymään nopeasti ja saat vastuuta yrittäjämäisessä ympäristössä. Olet tärkeä osa kasvavaa tiimiä, jonka kanssa teet töitä ja jolta saat ehdotonta tukea. Annamme myös näköalapaikan yritysten strategiseen päätöksentekoon ja moderneihin strategiamenetelmiin.  

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV tai linkki LinkedIn profiiliisi: petri@swanlakestrategy.com 

Kirjoita myös lyhyesti omasta kokemuksestasi ja toiveistasi työn suhteen. Kerro myös palkkatoiveesi. Vastaamme vuoden vaihteen jälkeen. Toivottavasti kiinnostuit!